fruhipster.blogg.se

Hej!

Publicerad 2017-09-04 14:45:00 i Allmänt,

 
Jag har gått och funderat på att starta en blogg sedan det gick upp för mig att Andreas snart skulle börja jobba och jag och Asta skulle därmed vara själva hemma i två veckor i sträck. Då jag har bloggat en del i jobbet, särskillt det senaste året och tyckt att det har varit jätteroligt tänkte jag ge det en chans. Jag ser det även som en möjlighet för alla nära och kära som vi inte träffar så ofta en chans att se vad som händer i våra liv, samt ett ypperligt sätt för oss själva att dokumentera och organisera våra minnen. Från jobbet vet jag dessutom att en blogg gör att man faktiskt kommer ihåg att ta kort från första början!
 
Så jag heter är Andrea och är just nu föräldraledig från mitt jobb som lärare med Asta. Jag och Astas pappa, och min make, Andreas bor på en ö vid namn Åstol på Västkusten. 
 
En av de få bilder på oss alla tre än så länge. Den är tagen på vår 11-årsdag den 22 augusti. Asta har pyjamasen på men är tjusig ändå. 
 
Innan vi kommer i fas med att blogga i någorlunda realtid lär det bli en del tillbakablickar från sommaren!
 
<a href="https://www.bloglovin.com/blog/19092751/?claim=7tegmq3q43s">Follow my blog with Bloglovin</a>

Kommentarer

Postat av: Blogg.se

Publicerad 2017-09-04 14:45:31

Lycka till med din nya blogg!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Andrea

Jag heter Andrea och bor på en ö på västkusten tillsammans med min familj bestående av min man Andreas, vår dotter Asta och två katter.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela