fruhipster.blogg.se

Första veckan själva

Publicerad 2017-09-18 13:03:00 i Vardag,

Nu har första veckan gått sedan Andreas åkte ut på sjön för att jobba sedan i början av juni! Jag och Asta har klarat oss bra och har haft det fullt upp. Allting blir enklare när man får sova, och än så länge (peppar peppar) så sover Asta hela nätterna.
 
Vi har varit på vår första föräldraträff, det var mysigt att få träffa andra nyblivna föräldrar. Vi passade även på att mäta och väga Asta, som numera väger 7506 gram och är nästan 64 cm lång. Det förklarar ju varför hennes kläder i storlek 62 börjar att kännas små!
 
 I lördags var vi på loppisrunda. Det enda vi köpte var ett litet flaskskepp till Astas rum.
 
Veckans sista dag var vi i Göteborg och hjälpte min bror att titta på soffor samt fikade med syster och hennes familj. 
 
 
Vi var båda tjusiga inför första träffen med föräldragruppen!
 
Vi väntar på färjan över till Tjörn för att fika tillsammans med en från samma föräldrautbildning, vi hade inte träffat varandra sen innan våra bebisar anlänt! Det var så roligt att få prata igenom allt med någon som upplever ungefär samma saker samtidigt och för första gången.
 
 Astas nya loppade flaskskepp!
 
 Min storasyster bjöd på väldigt god, höstig fika! Fick med mig receptet hem och ska göra en likadan så fort vi ska ha folk över på fika!
 
Att ligga i vagnen är inte det bästa Asta vet, utan hon föredrar oftast selen, men här är hon riktigt nöjd i den efter att ha sluppit ur babyskyddet! Det fina babynestet har min moster och filten har en gullig kollega gjort till Asta!

Kommentarer

Postat av: Emma - mode - mamma

Publicerad 2017-09-18 14:37:35

så sööta och fina bilder =)

ha en bra måndag
kram

Svar: Tack så mycket!
Andrea

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Andrea

Jag heter Andrea och bor på en ö på västkusten tillsammans med min familj bestående av min man Andreas, vår dotter Asta och två katter.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela