fruhipster.blogg.se

Promenad

Publicerad 2017-09-30 08:22:00 i Vardag,

Förra veckan var det dags att vinterbona Astas vagn. Då fick jag tyvärr lyfta bort hennes fina babynest, för eftersom hon är så lång fick det inte längre plats när åkpåsen åkte i. Nu har det ju dock blivit jättevarmt igen, så hon ligger ovanpå påsen, som har mörkblått manchestertyg och är fodrad med fårskinn.
 
 
 
Vi tog några varv runt ön i det mulna men varma vädret!

Sticklingar

Publicerad 2017-09-28 08:15:00 i Vardag,

Häromdagen passade jag på att ta lite nya sticklingar. Jag vet att det finns tider på året då det funkar bäst, men elefantörat tycks inte gå att misslyckas med. Om jag har burkar och jord hemma sätter jag alltid direkt i burken, annars sätter jag dom i vatten först. Har inte märkt av att de senare fungerar bättre, därför hoppar jag allt som oftast över det. 
 
Förutom elefantöron blev det även röd oxalis samt en palettblomma. Palettblomma har jag aldrig lyckats få att trivas hemma hos mig, men hoppas det ska fungera denna gång!
 
 
 

3 månader

Publicerad 2017-09-27 11:07:15 i Vardag,

Igår blev Asta 3 måmader! Otroligt så fort tiden går!
 
Asta hade på sig sin nya traderafyndade pyjamas! Dock var storlekarna kanske mindre förr, men det är inte många dagar innan hon växer ur den!
 
Allt som oftast på fantastiskt morgonhumör!
 
Vi gjorde oss i ordning, och dagen till ära skulle vi på föräldragrupp och Asta skulle vaccineras. Allt gick fint och än så länge verkar inte vaccinet påverkat mer än att Asta är lite sömnigare än vanligt.
 
 

Om

Min profilbild

Andrea

Jag heter Andrea och bor på en ö på västkusten tillsammans med min familj bestående av min man Andreas, vår dotter Asta och två katter.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela