fruhipster.blogg.se

Regniga dagar

Publicerad 2017-10-24 16:23:00 i Vardag,

Vissa dagar är det skönt att bara hålla sig hemma och mysa. Då ligger Asta på det antikvariatfyndade överkastet och tittar på sin mobil eller några utav sina fina bebisleksaker hon fått.
 
Det bästa med de fotlösa pyjamasarna är att de går att använda lite längre. De med fötter på måste ju passa, annars går det inte att sträcka ut benen!

Mandelbollar

Publicerad 2017-10-22 08:00:00 i Recept,

Häromdagen rensade jag lite i skafferiet och hitade flera oöppnade påsar med mandel som snart skulle gå ut, för vi använder i stort sett bara mandel när det är dags att dricka glögg. Jag sökte runt lite och kom fram till att vi skulle göra mandelbollar. Receptet hittade jag HÄR.
 
Det är alltid roligt att få använda mandelkvarnen, vilket sker allt för sällan.
 
Det enda jag ändrade i receptet var att jag bytta ut den gula löken mot rödlöken och adderade persilja.
 
Resultatet blev verkligen supergott! Jag gjorde dessutom dubbel satts och frös in, vilket fungerade utmärkt. Jag frös de först på en bricka så att de inte skulle klibba ihop.

Veckan som gått

Publicerad 2017-10-20 16:05:26 i Utflykt, Vardag,

Den senaste veckan har vi passat på att vara ute, när vädret har tillåtit. För nu är ju hösten verkligen här!
 
Vi har tagit långpromenader och fikat med mammalediga kompisar. 
 
 Nu vill Asta allra helst sitta upp i vagnen. Dock han hon intge sitta själv riktigt än, men uppbullad med lite filtar går det fint,
 
Hösten är så underbar, både de dagar med vackert väder då man bara vill vara ute och de regniga då man kan vara inne och mysa.

Om

Min profilbild

Andrea

Jag heter Andrea och bor på en ö på västkusten tillsammans med min familj bestående av min man Andreas, vår dotter Asta och två katter.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela